2K
🥬西湾河放轻松素食小店🥦-为咗试朋友推荐嘅呢间素菜cafe 我哋专诚嚟到西湾河🤤 装修好舒服 最开心嘅系有dinner set啊🥰 套餐价钱已经包咗前菜 餐汤面包同嘢饮✨ 前菜系紫薯淮山丸子同清酒串串茄 酸酸地好开胃😆 特别欣赏自家制面包 有诚意🍞 -🍔VMC素牛肉汉堡 配法式薯条 $158我嗌呢款招牌汉堡 素patty个质地真系做得几可乱真😳 汉堡仲有配上菠萝片 真系特别☺️ 薯条值得一赞 做得干身香脆 好出色🤤-🍝纯杂菜千层面羽衣甘蓝忌廉汁 $128朋友嗌嘅千层面 份量一个人食啱啱好😙 中间有薯蓉 食落唔会好腻😉 个酱汁都处理得唔错 唔驶惊有羽衣甘蓝独特嘅苦味☘️-🍰法式焦糖炖蛋三重奏 $88三重奏分别系伯爵茶 牛奶咖啡 同原味🍭 食落有啲似炖蛋 好滑溜😯 我就最钟意Latte味 香浓嘅咖啡味 好有记忆点😳-🥑脆炸牛油果 I 纯素牛油果酱 $78将牛油果切件整到好似天妇罗咁 炸粉唔会太厚🍤 点埋牛油果蓉啖啖肉 钟意食牛油果必嗌呀😎 -📍Vegmind西湾河鲤景湾太康街45号苏豪东B期地下GB18-20号舖
🥬西湾河放轻松素食小店🥦

🍔VMC素牛肉汉堡 配法式薯条 $158