2020-10-17
系奥海城III期地下有间类似酒吧咁嘅餐厅, 主打食西班牙菜式,环境阔落,灯光调暗,氛围几好☺️,食个饭🥘,或者happy hour 🥃都系一个唔错嘅选择🥜。见个气氛几好,就带埋另一半黎拍下拖,因为佢成日嘈住要食西班牙海鲜饭🤣。再睇下openrice,comment唔错,就拣佢,安慰下另一半既欲望🤣两个人食饭,叫咗两个主菜同啤酒🍺,仲有的小食都想试下,不过真系怕食唔晒,唯有留返下次😂。🔻西班牙海鲜饭$288🔻好浓味🤣,浓得黎又有海鲜味👏🏻。有菇菌类,西班牙辣肉肠,仲有红黄青椒,当然唔少得嘅梗系海鲜🙌🏻,饭里面夹杂着鱿鱼同蚬仔肉🤤,好足料👍🏻。饭粒咬落烟韧又入味,鲜味得黎又带少少🤏🏻辣,惹味非常🤤,真系啖啖饭,啖啖有海鲜🦞,好满足🥰🔻西班牙传统陈醋烩猪仔脾$148🔻猪仔脾煮得好淋,一切就开,力都唔洗比🤭。醋味的确几浓,但食落唔会太酸👍🏻,薯条香脆,少少咸够味,食落感觉唔系好热气😝。份量3只刚刚好,加埋薯条真系饱晒。边食边叹啤酒🍻,正👍🏻。******************************🍽 Cocina 3 tapas📍 奥海城三期地下G22号舖*****************
边食边叹啤酒🍻,正👍🏻。
🍽 Cocina 3 tapas
📍 奥海城三期地下G22号舖