2019-07-01
今日同朋友嚟到西环,想舒舒服服叹杯咖啡过一个下昼,我哋喺OpenRice见到呢一间cafe, 就决定咗嚟呢度啦!当然啦去Cafe一定要试佢嘅咖啡,我哋叫咗一杯latte, 味道果然唔错,好饮过Starbucks嘅咖啡啊!我哋仲叫咗一杯ice tea, 佢哋用嘅系steve Smith 嘅茶包,佢哋茶包嘅卖点系通过农业检测,茶包安全不含有害成份,而且无咖啡因,啱晒我哋呢啲想放松嘅城市人饮!除咗嘢饮之外,我哋仲叫咗意粉同埋all day breakfast。黑松露三文鱼意粉味道确系唔错,黑松露味够香,三文鱼亦都好新鲜!至于all day breakfast 嘅材料亦都好新鲜,不过略嫌Parma ham 唔够香, 不过大致上都系一个令我满足嘅all day breakfast !