呢间餐厅我同朋友一直帮衬开,有高质素嘅意粉、各种经典嘅意大利佳肴,都食得出系主厨们用心烹调而成,每一款佳肴都可以令我地食得津津有味~和牛牛面颊、意式芝士玉米糕牛面颊经过慢活炖煮肉质已经非常松软且多汁,食落去肉香味十足!配埋松露红酒烧汁更加惹味。意式玉米糕外皮已经炸得香脆,松软又带住扎实口感嘅玉米糕同浓郁嘅芝士香气融合埋一齐,好好食卡邦尼风干猪面颊肉意大利阔面最钟意就系呢碟一份啦!风干猪面颊肉带来满满嘅油香味,再晒上巴马臣芝士粉,餐厅仲用左意大利阔面令到面条可以好好感挂满酱汁~食落去浓浓嘅芝士奶香味非常顺化,creamy得来又唔会漏,系令人满足嘅味道呀!县之白抹茶好好饮!非常浓郁嘅抹茶味,而且回甘醇厚,苦味适中~甜味同苦味都调和得刚刚好,顺滑又浓郁嘅口感真系令人惊艳!
和牛牛面颊、意式芝士玉米糕
卡邦尼风干猪面颊肉意大利阔面
县之白