2024-04-19 87 浏览
位置非常方便,店舖虽然细小,但Pizza 非常正宗,饼底系超好食😋烘焙手法好好👍🏻食紧既时候已经谂定下次开派对要叫呢间🤤店舖老板仲好nice😊行开西贡,不妨黎试吓,一定钟意❤️仲有好多酱汁沾薄饼😍DIAVOLA 意大利辣肉腊肠薄饼 🌶️拣左我最钟意食既辣肉肠pizza,用蕃茄酱做底,加水牛芝士,当然加埋最特别意大利辣肉腊肠及卡拉布里亚辣肉肠,比平时食到既普通辣肉肠,更香更好味😋QUATTRO FORMAGGI四味芝士薄饼 🧀意大利羊奶芝士、水牛芝士、瑞可达芝士、戈贡佐拉芝士呢款四味都超正🤤用左四款唔同既芝士,一啖咬落好满足,食到每款芝士既香味,惹味到不得了🤤仲有拉丝既感兴觉好爽😄BEEF BRISKET 牛胸肉 美国烟熏慢煮牛胸肉,配沙律🥗哗😍佢呢个烟熏慢煮牛胸肉好正,好林好香牛肉味👍🏻PORK NECK 猪颈肉 烧烤西班牙猪颈肉,配沙律🥗猪颈肉都唔错㗎,尤其是佢个酱汁好夹,唔错唔错👍🏻Soda WaterSprite

仲有好多酱汁沾薄饼😍

DIAVOLA 意大利辣肉腊肠薄饼 🌶️

QUATTRO FORMAGGI四味芝士薄饼 🧀
意大利羊奶芝士、水牛芝士、瑞可达芝士、戈贡佐拉芝士

BEEF BRISKET 牛胸肉
美国烟熏慢煮牛胸肉,配沙律🥗
哗😍佢呢个烟熏慢煮牛胸肉好正,好林好香牛肉味👍🏻

PORK NECK 猪颈肉
烧烤西班牙猪颈肉,配沙律🥗
猪颈肉都唔错㗎,尤其是佢个酱汁好夹,唔错唔错👍🏻

Soda Water
Sprite