2008-10-23
我去过两次个度咩肉都有, 鱿鱼、猪肉、牛肉、羊肉等等, 好多好多种,我地多数狂食牛仔骨! OK既!又有得打边炉, 基本的材料都有既.. 菜呀, 丸呀, 面呀就抵死系个炉, 得个小小位滚野.. 成日都唔够放.. 每次烧野食时放油, D油落晒去D汤度.. -___-;;而且都有熟食, 猪脚畺、猪皮鱼旦、九菜猪红、炸鸡翼、炸猪排等等 猪脚畺出乎意料好食 (因为本人从唔食猪脚畺, 但都食呢个)日本就寿司啦, 三文鱼、几款的太卷、蟹子沙律(我唔食三文鱼, 但我都觉得个度的三文鱼好似唔太新鲜)甜品有柠檬饼、啫哩、焦糖布丁、豆腐花、不同的慕思、雪糕、蛋糕等等(柠檬饼唔错)我有次食, 柠檬饼个饼底有小小苦苦地, 因为烤㶶左小小,但唔错,味道适中,唔太甜饮品就得豆浆、酸梅汤仲要系豆浆麻麻地... 有时好有一阵奶味, 有时系淡... =________=不过个度有汤饮, 不妨可以转饮汤都系个句, 唔系追寻咩都要正宗, 只系期望有个地方可以成班聚下, 食个韩烧, 其实呢度真系唔错!价钱合理, 大胃王一定可以回本!生日早一日通知, 仲有生日蛋糕送埋
个度咩肉都有, 鱿鱼、猪肉、牛肉、羊肉等等, 好多好多种,
我地多数狂食牛仔骨! OK既!
又有得打边炉, 基本的材料都有既.. 菜呀, 丸呀, 面呀
就抵死系个炉, 得个小小位滚野..
猪脚畺出乎意料好食 (因为本人从唔食猪脚畺, 但都食呢个)
日本就寿司啦, 三文鱼、几款的太卷、蟹子沙律
(我唔食三文鱼, 但我都觉得个度的三文鱼好似唔太新鲜)
(柠檬饼唔错)
饮品就得豆浆、酸梅汤
不过个度有汤饮, 不妨可以转饮汤
都系个句, 唔系追寻咩都要正宗,
只系期望有个地方可以成班聚下, 食个韩烧,
其实呢度真系唔错!
价钱合理, 大胃王一定可以回本!
生日早一日通知, 仲有生日蛋糕送埋