餐厅: 譚仔三哥米線 (欣榮商場)
资讯:

2020-04-26 378 浏览
平时比较少食谭仔,朋友提议就去食喇。依家promotion 外卖自取,选三𩠌或以上过桥米线 可以加$2 或$4 有埋小食+饮品,感觉超级抵!呢日唔太想食咁重口味,食过元朗谭仔三哥非常好味,就毫不犹豫拣咗清汤底,朋友就麻辣汤底3小辣,拣埋小食饮品搞掂!全部相食左先记得影 未食过呢间堂食既清汤底,外卖个清汤底系无咩味,真系不可一不可再,食过最好味既三哥清汤底系用腐竹熬出嚟(外卖),呢个完全无腐竹。朋友既麻辣汤底就反映话几好食。不过佢既乍酱系外卖必点,好味,重点系劲多,呢个杯既一半。皮蛋同云耳就正常,几好食!以优惠价$2 / $4 完全物超所值!
平时比较少食谭仔,朋友提议就去食喇。

全部相食左先记得影
清汤汤底

乍酱

不过佢既乍酱系外卖必点,好味,重点系劲多,呢个杯既一半。

2020-04-23
60 分钟 (外卖自取)
乍酱