﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞黑金流沙奶皇包佢黑色既外表已经令我要叫佢黎食😆佢包既口感好松软 好出色 比到惊喜Fat9🥳但系美中不足既系佢并唔系流心 唔知点解会唔系流心 但系Fat9见到之前有人食过系真系流心架㖞🥺佢唔系流心食落口都已经好味 如果佢流心既话Fat9会觉得系100分🥰黎呢到食记住叫呢个包黎食📣!!!﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎脆皮虾肠Fat9系满心期待呢个脆皮虾肠 始终唔系饮茶就会食到既点心黎😹点知佢大大力地令Fat9失望了🥺佢上台个时唔够热 令到个脆皮淋左 所以食落口个时食到好重油炸味 唔系好掂😭希望你地试既时候会系热辣辣 我谂个口感同味道都会差好远😢﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞叉烧肠其实佢既肠粉皮系整得唔差几滑口😀但差在佢一夹起就散哂啲叉烧出黎 有啲那西😹但佢啲皮够滑个到补番啲分🤝﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎炸云吞呢个只要上台热辣辣就Fit架喇其实 因为热辣辣就一定够脆😻岩哂Fat9心水 佢个云吞皮比平时食个啲系厚啲啲 但佢炸得够脆唔会话好大影响佢既口感😋呢个唔错👏🏻👏🏻﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞虾饺个虾饺一上台就知佢有啲料到😼啲虾馅好似就黎要爆出黎咁 比起出面食个啲大旧好多
☞黑金流沙奶皇包

✎脆皮虾肠

☞叉烧肠

✎炸云吞

☞虾饺

个虾饺一上台就知佢有啲料到😼啲虾馅好似就黎要爆出黎咁 比起出面食个啲大旧好多 啲馅又够哂足料🤤好欣赏佢个皮亦都够薄 只系佢冇加到韮黄冇爽口个个感觉 但系Fat9觉得13$食到呢个质素既虾饺 物超所值 呢个Fat9好推介😽👍🏻

✎凤爪

以Fat9平时食开既凤爪同系呢到食到既凤爪好大分别😧因为平时食开个啲系好淋 好入味 但呢到既系爽口 Fat9第一次食到爽口既凤爪 🤨可能佢系爽口 所以唔系好够味 食落口汁还汁 凤爪还凤爪😕不过Fat9唔排除有人钟意爽口既凤爪 所以见仁见智喇🤔

☞排骨

排骨脂肪比例均匀 唔会旧旧香口胶咁 佢摆左啲芋头系底 我谂排骨呢个点心最稳阵架喇系点心界黎讲😀✌🏻

✎牛肉球

呢个牛肉球好特别既系佢唔系腐竹放系底 而改用白菜 但佢既白菜系有啲酸味唔知系咪腌过黎🤔同埋佢上台碟牛肉球成碟都系倒汗水 佢加喼汁落去你都唔会食到阵喼汁味😹平时Fat9唔会食牛肉球 但反而呢个牛肉球就食到 佢冇平时酒楼牛肉球既个阵味 唔知啲人系咪认为有个阵味先好食 新鲜先有个阵味🤭但如果有人同Fat9一样食唔到个阵味既话 你不防可以试下呢个牛肉球😆btw我讲个阵味唔知系咪芫茜味 但Fat9食芫茜架㖞 仲要好钟意个只 所以我唔知个阵味应该点形容 懂既应该会懂😹😹

☞鹌鹑蛋烧卖

呢个最后出场 呢个点心唔系令Fat9惊喜而系惊讶🥴鹌鹑蛋烧卖呢款比较怀旧既点心唔系周围都有得食 但Fat9见到有既话都一定会点黎食😍点知Fat9今次一咬开 入面系鲜粉红 问过姐姐系咪唔熟姐姐话唔系 但由于Fat9才疏学浅冇见过啲肉蒸完系咁既色所以唔系好敢食 试唔清楚佢既味道🥲所以下次有人试完可以话比Fat9听好唔好食🤣

↬味道: ☻ ☻/5
↬服务: ☻ ☻ ☻ ☻/5