2018-02-23
我有依间既会员,所以都对佢地既品质有大概既印象!食物质素:沙律吧 - 番添食物慢,菜唔太新鲜!牛肉炒饭- 无味、超油!甜品 - 雪糕只有紫薯味选择,自选甜品配料位置摆得太高,好多小朋友会喜欢自己「笔」,就连大人「笔」都倒到一枱都系!火锅配料 - 选择一样多及干净新鲜!肉类 - 是日我选择258餐,小牛排第一份还可以不过之后既肥同肉比例系50/50,我真系第一次食到成个锅都系油,夹条菜上来都系油淋淋!环境地方 :都知道铺头唔大枱唔多,人就好多,服务人员都好忙好多野做,但真系有些地方睇唔过眼!一入到去温度有明显分别,但火锅店系咁上下,但偏焗!行入几步,个地下有层油系面咁,以为系部份地下系咁,但由我枱行到去拎野食区都系咁,最严重既系,中间工作人员既枱位,所有柜桶都半开状态,形成不同位置都有柜角,滑溜既地下加不同位置既数个柜角,我叫我囡要转个大圈先好去笔沙律!其实咁既环境又无小心地滑牌,有意外出现,店舖就麻烦大了!抽气系统差、冷气温度左右边不同!服务员态度同其他果几间分店都有所分别!虽然唔好既感觉多,但见佢新开可以比多次机会佢!
食物质素:
沙律吧 - 番添食物慢,菜唔太新鲜!
牛肉炒饭- 无味、超油!
火锅配料 - 选择一样多及干净新鲜!
环境地方 :
一入到去温度有明显分别,但火锅店系咁上下,但偏焗!
抽气系统差、冷气温度左右边不同!
服务员态度同其他果几间分店都有所分别!
虽然唔好既感觉多,但见佢新开可以比多次机会佢!