2019-06-13 249 浏览
第一次黎帮衬系18年平安夜,个晚做公司野做到夜晚8:30...大家都知如果呢D节日出去旺区一定劲贵又多人仲要有排等....经过呢座大厦楼下见到佢个餐牌有一个FOR单身狗既一人套餐....加上呢个地理位置以我分析就应该唔会爆场.....同埋果阵个肚都打哂鼓,二话不说就即刻冲上去食,当晚个一人套餐我叫左白汁磨菇比目鱼天使面我本身就几钟意食比目鱼,佢又煮得几好,所以造就左我第二次光顾。第二次光顾,我问职员有无比目鱼天使面可以散叫,因为餐牌上无呢道菜。职员就帮我去问大厨,但好可惜比目鱼呢道菜系特别为平安夜套餐而准备,而唔系日常餐牌菜式之一。咁所以我就叫左个芝士磨菇长通粉,都几唔错,食到最尾都仲有好多芝士汁 (虽然好邪恶),加上职员服务几好,因为佢认得我平安夜单机黎食饭,证明佢地都好留意顾客第三次光顾,我一坐低,职员就放低餐牌仲同我讲今晚有比目鱼,问我要唔要 问完价钱觉得OK,就即刻Order啦!埋单时佢地仲同我讲之后会将呢道菜加入日常餐牌,真系好欣赏佢地既服务态度!所以我每次想食比目鱼都会上去呢度食,食到啲职员都认得我其实我咁耐以黎都唔止帮衬佢地三次啦,不过咁啱有啲时间所以上黎帮佢地食返个食评

问完价钱觉得OK,就即刻Order啦!

其实我咁耐以黎都唔止帮衬佢地三次啦,不过咁啱有啲时间所以上黎帮佢地食返个食评表扬下小店

依家比目鱼天使面加左入去日常餐牌,套餐包括沙律或汤、主食、甜品 (有奶冻同啫喱拣) 同埋饮品。
佢地既比目鱼每次都会煎得啱啱好,边皮位置香脆,比目鱼每次都俾好大件
出面有啲餐厅只会俾两小旧....呢间都算出手阔绰

旧鱼唔会整到出哂水,水汪汪咁就会好影响味道、食欲同质感,食过咁多次都无呢个问题

个天使面都好好食,磨菇片数量都唔少,所以整体黎讲份量系绝对会令你好饱!
白汁蘑菇比目鱼天使面
题外话/补充资料: 职员服务态度亲切有礼,环境亦都坐得好舒服,仲有得掟镖
2019-05-29
白汁蘑菇比目鱼天使面