2021-05-24 78 浏览
多得近来人气爆登既五千万喷水池先至发掘到呢间精致cafe第一次黎既时侯门口都排满等位既客人平日黎就好好多入到去店入面好大 座位之间都唔会逼而且仲有室外位置 可以食shi sha不过近排天气热都唔算好多人坐室外Menu选择唔算多不过胜在款款都好特别劲钟意食炸物既我拣左款夜市炸海鲜好食指数10粒星炸皮好薄 而且即叫即炸上台时仲出紧烟最欣赏个炸虾🍤大大只够爽口 配埋wasabi mayonnaise 好夹!大推荐朋友拣左款大啡菇松露蓝莓炖饭本来以为咸食加蓝莓味道会好奇怪点知又出奇地夹可以中和番无咁漏做得cafe当然有唔少精品咖啡啦我同朋友分别拣左「打卡专用」同埋espresso TonicEspresso Tonic故名思意就系tonic water+espresso,再加冰味道苦涩同埋带点汽感 都唔错打卡专用(Dirty)Dirty其实重点系佢冰火既感觉一shot espresso撞落冻奶底中间会有层渗透唔哂既分层视觉好之余 味道亦十分受落平时饮开普通咖啡既朋友不妨一试最后点左份menu唔见,系手机menu入面发现既培茶芝士蛋糕口感较粗糙 味道唔算好突出茶味有点盖过芝士香味不过整体都是好味
多得近来人气爆登既五千万喷水池

可以中和番无咁漏

做得cafe当然有唔少精品咖啡啦

Espresso Tonic
味道苦涩同埋带点汽感 都唔错

打卡专用(Dirty)
Dirty其实重点系佢冰火既感觉

口感较粗糙 味道唔算好突出
茶味有点盖过芝士香味
不过整体都是好味的

最后唔记得提既系佢个面包盘
好好味,如果有得refill就正