2020-08-05
韩式蟹籽卷蛋 $78见到menu张相都觉得一定要嗌黎食😍果然无拣错!! 个卷蛋好滑,一啲都唔会过老,卷蛋包住既饭都好香好有口感😋加埋海量既蟹籽,成旧放落口真系劲满足!!蓝柑白桃梳打 $52老实讲依个野饮系sell个样🤣味道其实就似普通柠檬梳打,唔系太饮到白桃味!! $52黎讲有啲贵,试过一次下次应该都5会再嗌🧐牛肉水冷面 $78不是打手既我当然有赞有坛😉食过韩国正宗水冷面,真系接受唔到佢将沙律酱加落个面度🤯一夹起啲面,沙律酱捞埋啲汤,令到成碗汤浊左,无左清甜既感觉,仲有层油浮面😰加上完全唔够冻(正宗水冷面会加入冰块)汤亦都无梨味,面质系ok,不过沙律酱+汤令我食左两啖就放弃🥶蜂蜜提子脆米炸鸡 $88 半份依两日牙肉好痛先醒起依个炸鸡就系元凶😂因为表面有脆米,感觉特别脆口,当然都几热气🥵不过依个炸鸡好juicy,加埋香甜既蜂蜜提子,好惹味!! 不过半份既份量有啲少,$88都算贵😂好挂住系韩国又平又大盘既炸鸡😭蟹膏海鲜炒年糕 $98超级钟意食韩国既炒年糕,用埋蟹膏黎炒鲜味十足,真系超正😋依个炒年糕都好足料,有又大只又爽口既虾同青口‼️啱晒我依个海鲜控😋
蓝柑白桃梳打 $52
牛肉水冷面 $78