2023-02-06
工厦的确有好多人隐世小店 呢度价钱亲民又好食套餐可以自由配搭 主菜由$58-$79相当抵食有意粉 烩饭 三文治 沙律等选择🍽️ 主菜 | 餐汤 | 沙律 | 甜品 | 饮品-🫕 烟肉白菌卡邦尼蝴蝶粉 ($60)🎃 南瓜汤 (+$5)🧇 雪糕窝夫 (+$28)🍵 抹茶鲜奶 (+$8)🌟蝴蝶粉质感唔会太硬 好烟韧 好挂汁 仲好creamy 烟肉同白菌每一啖都有 食完又唔会太腻 超级推荐❤️!南瓜汤甜甜地 唔会太稠 满满南瓜蓉🤩雪糕窝夫有惊喜 窝夫热辣辣 仲有微脆 夹埋雪糕一齐食超正~-🥐 All Day Breakfast ($72)🥑 跟餐配牛油果 (+$18)🍫 朱古力心太软配雪糕 ($38)🥛 鲜奶咖啡+忌廉碎朱古力 ($10)🌟全日早餐卖相超靓仔 每一款都好好食 好满足 薯仔沙律系配有西兰花同荞麦 食落好特别 而大啡茹系劲爆汁 炒蛋仲系鲜奶炒蛋 好香好滑☺️心太软朱古力味浓郁 影埋相个流心依然喺度~-餐具 纸巾 水杯 调味料 都系以自助形式放有消毒柜 餐具全部经消毒 可以安心使用👍🏻重点免收加一 QR Code落单 仲可以电子支付-✨服务方面 店内员工有礼貌之余亦超级重视客人见我哋冇位放
套餐可以自由配搭 主菜由$58-$79相当抵食
有意粉 烩饭 三文治 沙律等选择
🍽️ 主菜 | 餐汤 | 沙律 | 甜品 | 饮品
🫕 烟肉白菌卡邦尼蝴蝶粉 ($60)
🎃 南瓜汤 (+$5)
🧇 雪糕窝夫 (+$28)
🍵 抹茶鲜奶 (+$8)
🥐 All Day Breakfast ($72)
🥑 跟餐配牛油果 (+$18)
🍫 朱古力心太软配雪糕 ($38)
🥛 鲜奶咖啡+忌廉碎朱古力 ($10)
餐具 纸巾 水杯 调味料 都系以自助形式
放有消毒柜 餐具全部经消毒 可以安心使用👍🏻