有时间行行下街口渴,但系又过咗饮珍珠奶茶嘅quota,其实果汁真系一个好好嘅选择⁣⁣。🤗 呢间果汁舖,用新鲜生果整,唔加糖,真材实料,啱晒数⁣⁣⁣。😚一去到舖头就见到⁣⁣⁣⁣⁣好大个手绘board啊!等嘢饮时周围睇吓:Fatigue Fighter (神石榴,苹果,金奇异果) [评分:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣果汁系即叫即制,咁就唔会存放太耐而唔新鲜,或者被氧化而流失营养。😉 同时佢系用慢磨机做出嚟㗎,唔同于一般嘅搅拌机会令到入面嘅营养流失。😎 咁样饮呢杯果汁,就可以确保几个生果入面大量嘅营养可以直接被身体 大量吸,非常之健康。😲  而且舖头入面见到好多新鲜嘅生果,见到我点完嘢饮后,系店员亲手将生果切开加入慢磨机。🤫 一入落去系好清新嘅果味散出嚟,好似真系食紧生果咁,开头有苹果𠮶种酸酸甜甜嘅味道,之后慢慢渗出金奇异果个独有嘅甜美。🥴 饮完之后,我真系即刻精神咗。🤩 遗憾嘅系石榴味就唔太出啦⁣⁣⁣⁣嘞。😅⁣⁣⁣⁣⁣啲装修真系好鬼死靓呀,超多打卡位。😍 同时呢间舖头呢啲纸杯特登系搜罗左可生物降解嘅环保纸杯,所以我哋饮紧杯嘢𠮶阵系同时为环保出咗一分力⁣⁣⁣⁣⁣!💪⁣⁣⁣⁣

一去到舖头就见到⁣⁣⁣⁣⁣好大个手绘board啊!

等嘢饮时周围睇吓:

Fatigue Fighter

⁣⁣⁣⁣⁣

啲装修真系好鬼死靓呀,超多打卡位。😍

⁣⁣⁣⁣

Fatigue Fighter