2022-07-20
❤️观塘 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐮 本👅芝士粟米棒🌽 $58▪︎系我念念不忘嘅墨西哥芝士粟米呀😍 爽甜嘅粟米棒上面放咗热熔芝士🧀沙律酱🍳同埋辣椒粉🌶惹味又高纤维嘅一样小食👍👅南乳鸡翼🐥 $58▪︎一客六大只鸡翼🤩 即叫即炸,热辣辣🔥🔥外皮炸得脆身,肉质颇嫩不干柴😊 带点南乳香,但不会过份浓郁😉 充满港式风味~~👅猪颈肉沙爹黑麦包🐷 $98▪︎𝑾𝒐𝒐𝒐 𝑰𝒕'𝒔 𝑻𝒉𝒂𝒊 𝑺𝒕𝒚𝒍𝒆🧡 猪颈肉份量都几多,配上味道极浓郁且带有花生粒既沙爹酱,好好味呀好挂住泰国呀🥰 而底下有两块黑麦包,包质松软,夹埋惹味可口既沙爹猪颈肉一齐食又有另一番风味🤗 𝑾𝒆𝒔𝒕𝒆𝒓𝒏 × 𝑻𝒉𝒂𝒊♡👅大头虾干烧忌廉酱意大利面🦐 $148▪︎卖相颇吸睛👀有原只大头虾放喺海鲜味十足既意粉上🦐🦞💯 意粉好𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎𝒚好挂汁,带着浓厚鲜虾味😋而意粉内仲有几只爽弹嘅虾仁,增强口感😆❤👅鲜果茉莉花茶🌸朱古力奶泡🍫 $48▪︎前者充满夏日风,非常清新💦🌼 后者有烤过既原粒棉花糖好QQ☺️同热朱古力系𝑷𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉🍫
👅芝士粟米棒🌽 $58
👅南乳鸡翼🐥 $58