2022-02-21 46 浏览
PAPA YELLOW (配自家制油醋汁)包括杂菜,烤鸡肉,芒果,牛油果,蕃茄,藜麦,呢个沙律真系一定要嗌,沙律系佢哋餐厅嘅signature,果然冇令我失望🤩,份量大份,杂菜份量多,入边嘅牛油果竟然有大半个,识落嘅芒果同蕃茄够甜💛,烤鸡肉应该用咗偏干身既鸡胸肉,有啲干,不过加埋自家制嘅油醋汁食落就唔干啦,个汁食落酸酸地,好食又健康🥗.黑松露野菌手工意粉 意粉食落有黑松露味😋眼见意粉嘅酱汁唔多但系食落去又唔会干身㖞,而且酱汁都唔会过份咸,啱啱好!最好食系手工意粉口感烟靭,意粉形状好特别架,一睇就知系手工整嘅~推荐推荐😚我好钟意食!.番红花海鲜意大利饭 意大利饭煮得好香,完全吸晒啲酱汁🤩食落啖啖忌廉味,啲饭食落去唔会话过湿,够creamy,屋企人食到停唔到😛另外佢嘅海鲜有大大只青口、带子、蚬仲有好大块比目鱼扒,海鲜食落几新鲜,而且啖啖肉,呢个价钱食到咁多海鲜,超值啊.香煎谷饲猪鞍扒
PAPA YELLOW (配自家制油醋汁)
黑松露野菌手工意粉
香煎谷饲猪鞍扒
[任选其一:白饭/扁意粉/薯菜〕
猪鞍扒望落去卖相好吸引,但系食落去稍为觉得有啲干身,始终系外卖买完都隔咗一段时间先拎返屋企食,摊冻咗可能都有机会影响个肉质鲜嫩程度,令到旧肉变实左,不过食落去系有鲜味,份量好大旧🤪今次叫咗薯菜食,入边有啲萝卜仔、青瓜、薯角,食落中规中矩正常啦~
优质原片薄荷茶(热)
外卖嘅薄荷茶系会比茶叶你拎返屋企自己冲,咁就唔怕茶叶浸得太耐,味道变得太浓啦。薄荷茶饮落去好清新,饮完觉得好舒服😌
薄荷朱古力 (冻)
极力推荐薄荷朱古力,饮落去有舒服嘅薄荷味之余又唔会觉得朱古力死甜,呢只朱古力仲要系好饮嘅朱古力🍫
香煎谷饲猪鞍扒
PAPA YELLOW意粉
薄荷朱古力
优质原片薄荷茶
  • 黑松露北海道带子手工意粉
  • Papa  yellow