2022-10-30
想要更多食物推介 follow me on openrice/instagram👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻 🤑价钱约 $200-400🧑🏻🍳 服务几好 都好friendly🪑隐藏系cupping room 咖啡店内 唔算有好多位叫左2个lunch setlunch set $168(唔包甜品)/ $188 (包甜品)有部分main dish/头盘要加钱Ⓙ 法国鹅肝配肉桂苹果 鹅肝几大片 唔会太油腻 碟上仲有少少蓝梅酱同沙律🥗Ⓙ 招牌忌廉鸡肉意粉🍝呢个有少少辣粉🤏 我唔食得辣都食到 仲觉得几香口 忌廉味远多于辣味跟餐配左杯latte 都几好饮******************************Ⓙ 香蒜牛油焗田螺配薯蓉整得好惹味 但有个田螺肉比较入 有d难整出黎食🤣Ⓙ 香蒜牛油柠檬汁煮青口配酸种面包青口都算几多 但有部分青口肉较细 有一个青口仲无开口 但整体都鲜甜 唔会有d草夹左系入面Ⓙ 芒果荔枝芝士蛋糕🍰几好味 唔会腻 呢只芝士蛋糕味都算几特别 跟餐配左black tea 但原来餐厅无热柠茶🙊因无柠檬🤣
👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻
🤑价钱约 $200-400