前几日同屋企人系观塘海滨汇呢间意大利餐厅食饭😜夜晚静静地冇乜人,餐厅环境又靓,都坐得几舒服😊佢嘅menu都几多款式,价钱系有啲贵,但系食物质素都几好,餐厅服务都ok, 所以都值嘅😆佢会有餐前嘅面包,份量都几多,同埋都几好食😋🔻蜜糖烧八爪鱼伴茴香墨鱼汁 $228呢个卖相非常ok, 睇落好似只八爪鱼🐙喷墨汁咁,整到好靓好colorful😍食落又唔会好靭,底下有啲薯菜做拌碟,都几健康😛🔻澳洲和牛配蕃茄火箭菜沙律 $208呢个和牛味道好正,食落好软身,唔会好硬,底下系一堆沙律可以balance番,唔会觉得好济🤪🔻香烤鸡扒牛油果沙律 $148呢个鸡扒牛油果沙律好健康,啱晒健身人士,不过鸡扒份量就少左啲😆但系味道系好食嘅😙🔻野菌意大利饭 $198食埋呢个risotto就好饱啦,入面有好多菇,啲饭好入味,好creamy👍🏼
蜜糖烧八爪鱼伴茴香墨鱼汁 $228
澳洲和牛配蕃茄火箭菜沙律 $208