2023-01-15 81 浏览
今日朋友约我去粉岭食烧肉,我心谂,尖沙咀,旺角都好多选择喇。。点解会去粉岭食。。不过食过一次后,我谂我都会去帮衬。。我哋点都个有和牛的放题。。因为贪心样样野都叫左d。和牛方便有四款,我就简由瘦d多肉d开始到。。比较多油脂的部分,,肉质同口感反映左,入口即化的感觉。。以为食完和牛食反普通都特别有落差感,点知普通牛都出乎预期中好食。。我就中意无调味加海盐食就够。而猪方面呢。。怕肥仲可以夹万生菜食,,因为生菜都系自己出去佐攞嘅。。而鸡呢仲有拉丝芝士可以点,食边个部位自己睇下点又得唔点又得。。。海鲜有鱿鱼,,秋刀鱼等等,,。。。仲有甲罗烧呀。。。讲到甲罗烧。。。我又会建议大家不如要埋个饭来食。。唔系一般白饭,,有蛋又有樱花虾。。。送饭一流。。野饮方面有一般嘅可乐,盒装茶之外,仲有一杯杯自家的茶。。无糖。。岩哂。啊。争啲唔记得。。。食左好大个嘅羊架。。。

我哋点都个有和牛的放题。。因为贪心样样野都叫左d。

海鲜有鱿鱼,,秋刀鱼等等,,。。。仲有甲罗烧呀。。。

啊。争啲唔记得。。。食左好大个嘅羊架。。。