2024-07-07
餐厅主张食好西但都可以保持健康😋 所以餐厅嘅食物都有清晰嘅营养资料,非常Gym Friendly! 而且,价值亦都比较相宜!💪🏻 慢煮鸡胸肉配椰菜花意大利饭 ($84)餐厅用椰菜花取代白饭,减少咗碳水摄取,好适合生酮嘅朋友!而且慢煮鸡胸煮得好淋(用叉吉入去已经感觉到好淋),肉质好滑😋 鸡胸煮得好食真系加好多分🤤 整体食落好creamy!💪🏻 Evershine黄金香辣蚬肉意粉($84)意粉系用咗喇沙酱fusion制作,喇沙嘅香料味同辣味突出,令意粉食落够浓郁😋!而且蚬肉都好大只,肉质实净!💪🏻 原个椰子咖啡 ($56)同平时椰子咖啡唔同,呢个原个椰子咖啡系用咗椰子内嘅椰青水沟埋咖啡,用椰青水嘅天然甜味中和咖啡嘅苦味,饮落好清新😚💪🏻 招牌蓝莓乳酪云石芝士饼($68)芝士饼系用乳酪取代平时嘅creamy cheese,所以食落口感比较轻盈,但亦都食到芝士乳酪香!味道:8.5/10性价比:7/10 食住瘦指数:💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻/5 (Gym Friendly)
💪🏻 慢煮鸡胸肉配椰菜花意大利饭 ($84)
💪🏻 Evershine黄金香辣蚬肉意粉($84)
💪🏻 原个椰子咖啡 ($56)
💪🏻 招牌蓝莓乳酪云石芝士饼($68)
味道:8.5/10
性价比:7/10