2018-12-18 61 浏览
店舖位置有啲估佢唔到,就算朝早行过都未必留意到,更何况系夜晚。不过好就好在餐厅客人少,可以静静地食餐饭。🙂不过礼貌好似差啲,入到店,店员唔知点解望实你但又唔笑又冇say hi问有位未😂好似我要同佢地day hi 先咁😂入正题:懒得拣,以下系二人餐👇🏻牛肝菌忌廉浓汤一般西餐都有供应呢个汤,我都好钟意饮,而今次既汤够浓味,不过就未觉有料头系入面。香草白酒煮钻石蚬店员上菜时重点提醒我地汁可以饮,不过食蚬既时候沾已经够,冇特别普通洋葱味,味浓。蚬肉无沙,新鲜👍🏻啤酒脆炸日本蚝炸粉唔太厚,松化。蚝味浓。可惜得两粒。辣肉肠薄饼芝土好香好足料,一咬中间啲油标哂入口。未觉有辣肉肠。皮边边位够脆,下段有料位就差左小小,有点软。美国肉眼扒-5成上枱过左一两分钟血水就流左出来熟度ok,厚度中等,肥膏位系中间,唔太肥👍🏻边缘焦黑位干左,肉质唔算硬。总括而言可以一试,$528两个人唔算太贵。不过可以选择更好
不过好就好在餐厅客人少,可以静静地食餐饭。🙂
入正题:
懒得拣,以下系二人餐👇🏻
牛肝菌忌廉浓汤
香草白酒煮钻石蚬
啤酒脆炸日本蚝
炸粉唔太厚,松化。蚝味浓。可惜得两粒。
辣肉肠薄饼

美国肉眼扒-5成
上枱过左一两分钟血水就流左出来
总括而言可以一试,$528两个人唔算太贵。
不过可以选择更好