2021-06-22 66 浏览
起荃湾试左段纯贞😆餐厅装修以木系古典风为主,环境够晒光猛,叫左野食一阵,好快黎齐👍🏻店员好耐心甘解答我既问题,唔错呀👌🏻1️⃣炖浓汤鸡面 $84依款炖浓汤鸡面😆我拣咗手工细面~🥰黎到嘅时候见到劲大碗奶白色鸡汤🤣多到连段纯贞面遮住左🥺鸡汤饮落好鲜甜,味道岩岩好,无味精味感觉👍🏻👍🏻拣咗细面可以吸到超多汤,手工细面食落唔会淋,配埋只黄油鸡髀同埋一嚿鸡件😛大大嚿鸡髀🍗肉食落超滑超嫩口,有🐥既鲜味👌🏻2️⃣鸡汤抄手 $48鸡汤抄手比较少见🧐所以我无拣到红油抄手,鸡汤饮落清甜,其实味道同浓汤鸡面个个差唔多,抄手大大粒,皮够薄馅靓,馅以虾肉同埋猪肉为主,虾肉食落爽口弹牙几新鲜😚配埋鲜甜嘅鸡汤😛推荐👍🏻3️⃣盐酥鸡 $48依款盐酥鸡嘅份量都几多,盐酥鸡大细适中,炸皮唔会好厚,入边嘅鸡肉食落唔会干身仲有少少汁😛调味方面偏向胡椒,唔会好咸👌🏻整体都唔错,好有台湾嘅风味🥺

1️⃣炖浓汤鸡面 $84

2️⃣鸡汤抄手 $48