2013-11-23
其实麦当劳都经常出新款食物,虽然只系少少变化,不过我呢啲食麦当劳大嘅!点都要支持下!试下新菜!带埋肥髀一齐去,佢食 「热香饼儿童餐」薯饼,饮热朱古力!($23)肥髀投诉朱古力太浓太杰!佢饮唔到!我食吉列猪早晨套餐($26.6)饮豆浆(最近食麦当当都钟意饮豆浆,唔太甜又几香豆味)虽然明白实物会同广告嘅参考图片有出入,但一打开个盖时,都觉得块猪扒好细!而且厨房又将炒蛋叠住块扒!所以即我堂食,外皮都系淋咗!不过味道唔错,比咗啲肥髀食,佢都要encore多啲!炒蛋今次有惊喜!炒得几滑!有点奄列嘅感觉!薯饼香脆,松饼烟韧!但今日我去买餐时,当时只开两个收银柜,每条有六个人排队!连埋的取餐嘅人一大堆堆响柜枱!比较混乱!而且因为忙嘅关系!都有执错同比漏嘅情况,儿童餐个玩具都要我提醒先俾!
带埋肥髀一齐去,佢食