2012-06-18
于东大街食饱饭, 预留左个胃食甜品, 即刻入左甜品老妈~~我同老婆都系熟客, 经常系佢地既杏汁蛋白, 不过今次换一换口味, 试下佢地D西式野.本来想食梳乎里, 不过有各男待应介绍我地一个叫朱古力冻热双拼既新甜品, 我见个卖相都唔错, 就同老婆share一个黎食. (因为$60...所以share).....点知一黎到......哗~! 个样好得, 超靓 (呢个系我开post既原因). 个朱古力双拼一边系烧蕉朱古力挞另一边系朱古力慕斯, 中间有个云呢拿雪糕. 先讲个挞, 香蕉切片再加糖在上面烧成焦糖, 放在浓朱古力味既挞皮上~~~再讲慕斯, 甜左D, 但系用左班尼士饼底都算系有心意~~两个人份量, $60都唔算贵呀~~下次再试其他新野. 重吸左个印仔~~有野送WRO~~~~~
于东大街食饱饭, 预留左个胃食甜品, 即刻入左甜品老妈~~
我同老婆都系熟客, 经常系佢地既杏汁蛋白, 不过今次换一换口味, 试下佢地D西式野. 本来想食梳乎里, 不过有各男待应介绍我地一个叫朱古力冻热双拼既新 甜品, 我见个卖相都唔错, 就同老婆share一个黎食. (因为$60...所以share).....
再讲慕斯, 甜左D, 但系用左班尼士饼底都算系有心意~~