🍔烤布利芝士牛堡呢个烤布利芝士牛堡,汉堡包外脆内软,入面嘅牛肉非常之Juicy,而且𠮶层厚厚嘅芝士🧀少少溶又保持到有口感,芝士嘅味道又唔会抢晒牛肉嘅风头,好食呀☺️👍🏻🐏香辣烟肉蛋羊堡呢个香辣烟肉🥓蛋羊堡非常之有惊喜,虽然话香辣,但系小编就唔觉得有特别嘅辣味,相信食唔到辣嘅朋友都冇问题。而且羊堡嘅肉排🥩劲香,烟肉同蛋又多咗几层唔同嘅口感同香味,呢一个羊堡小编真系一试便爱上😍🧆炸烧卖炸烧卖,一路都系呢间餐厅嘅热卖小食,烧卖本身带少少烟韧,炸过之后外皮更加香脆,再加埋少少椒盐调味,呢个质素嘅炸烧卖唔系度度食到🥰🍟薯条汉堡包配薯条是常识吧!呢度嘅薯条,小编觉得喺香港真系数一数二!呢度拣左用粗薯条🍟,炸到外层香脆之余,入面仍然有丰富嘅薯仔🥔蓉,而且跟餐嘅份量都唔少㗎。作为一名薯条控,小编表示非常之欣赏呢个薯条🍟😋😋暂时嚟讲真系香港数一数二咁好食😋😋😋特别一提嘅系小编非常之欣赏佢嘅洗手机🤩每次食完burger之后,小编梗系会想洗吓手,就算用湿纸巾抹过手都觉得唔系好够干净🖐️今次尖沙咀呢度就有部洗手机,提供番枧🧼清水洗手之余仲会自动出抹手纸,真系好方便好细心,劲欣赏😍

🍔烤布利芝士牛堡

🐏香辣烟肉蛋羊堡