2024-02-12
本身谂住饮清酒为主🍶点知连野食🥢都不得了,好出色😋大部份座位(吧枱)𝐔型设计,可以拉近距离🤗清酒🍶爱好者见到个酒柜🤩真系会开心到哗出黎😳识叹既你,千祈唔好错过有美酒美食 • 放松既好地方😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🍶店内有近百款精选时令清酒🍶客人可以选择以单杯计算,亦都可以选择𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐅𝐥𝐨𝐰 𝐏𝐚𝐜𝐤𝐚𝐠𝐞🤗想饮咩酒 / 款式,可以由你自己话事,亦都可以由店家推荐,只要讲出你钟意既口味 • 风味 • 特色就可以。💕斟酒时会作介绍,等我地了解更多。💕会根据我地食紧既菜式,配番唔同特式 • 风味既酒🍶LIBROM 干支: 有汽,带蜜柑香🍊🍶熟露枯 山废 纯米酒 : 前段𝐃𝐫𝐲,后段先散出香气🍶神龟 小鸟 纯米吟酿 : (室温)米味酒香更出,岩配浓味 • 旨味野食. ▪佐酒小菜 ($38)可爱猫猫最中饼🐱外壳好脆,中间夹住海鲜沙律馅,底加左紫薯蓉💜固定猫猫。配有柠檬 • 芥末。.▪炸酱薄饼 ($78)同两姊妹凉皮联乘既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚,表面既系炸酱肉碎🐖 • 芝士🧀,中和辣度🌶.▪烧带子伴海胆汤 ($78)酒杯内既带子🤍劲厚身 • 大粒,旁边
点知连野食🥢都不得了,好出色😋
大部份座位(吧枱)𝐔型设计,可以拉近距离🤗
清酒🍶爱好者见到个酒柜🤩真系会开心到哗出黎😳
识叹既你,千祈唔好错过有美酒美食 • 放松既好地方😎
🍶店内有近百款精选时令清酒🍶
💕斟酒时会作介绍,等我地了解更多。
💕会根据我地食紧既菜式,配番唔同特式 • 风味既酒
🍶LIBROM 干支: 有汽,带蜜柑香🍊
🍶熟露枯 山废 纯米酒 : 前段𝐃𝐫𝐲,后段先散出香气
▪佐酒小菜 ($38)
▪炸酱薄饼 ($78)
▪烧带子伴海胆汤 ($78)
酒杯内既带子🤍劲厚身 • 大粒,旁边配既蛋卷(做饮筒)饮海胆汤,多埋蛋香🍳
▪牛油乌贼肝酱炒鱿鱼($98)
细细条沾满汁,惹味配酒一流🦑
▪唐扬萝卜糕($88)
𝐅𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧菜💫用左日式煮法,先炸后浸日本酱油既中式萝卜糕,上枱时叠系面个件会脆身💥,底下𝟐件浸住会比较淋𝐝,一次过试晒𝟐个口感😜
▪️忌廉芝士明太子厚油扬($58)
少少邪恶啫,好香唔会太腻🧡
▪️烧马友一夜干($198)
大大条,外皮劲香脆,鱼肉结实细嫩🐟
▪️季节刺身盛四点 ($218)
𝟒款都好新鲜,最钟意鲜甜帆立贝🤍
▪️麻辣风𩽾𩾌鱼肝($118)
幼滑𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡😚口感,麻辣配搭🌶
▪️牛筋($68)
每旧都唔细,望落透透地,胶质满满🐃
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费