1K
平时出街食饭,鸡翼绝对系唔少人必点嘅小食,但作为一个鸡翼控,我要鸡翼登上主菜嘅舞台!位于中环嘅Wingman,就将鸡翼控呢个梦想实现,餐厅提供超过20款口味嘅鸡翼,喺90分钟内无限任食,包任饮汽水同柠檬茶,让你食鸡翼食到饱!另外,餐厅亦加入港式设计,例如仿九龙皇帝墨宝、霓虹灯等,打卡同样一流。泰式甜辣酱鸡翼Wingman嘅鸡翼主要分为湿身同干身,湿身主要系酱,而干身主要系粉。而呢款泰式甜辣酱就系我哋嘅至爱,每只鸡翼上都涂满泰式甜辣酱,甜甜辣辣,非常惹味。中式海鲜酱鸡翼甜甜哋嘅海鲜酱,非常醒胃。而本身海鲜酱就加入咗蒜、小茴香、辣椒同花椒等香料,所以更具层次。水牛城酱鸡翼食完两款比较开胃嘅鸡翼口味之后,又点少得叫水牛城鸡翼刺激一吓呢!水牛城酱鸡翼又酸又辣,味道浓郁强烈,非常刺激。咖啡烧烤酱鸡翼
咖啡嘅香味系整个鸡翼嘅主调。咖啡味浓香,仲带有少少咖啡嘅炭焦味,另外加入烧烤酱带出下一个层次嘅味道,沉实又入味。田园风味鸡翼
田园风味系加入洋葱、细葱同酸忌廉嘅组合,当食完其他比较浓味嘅鸡翼之后,食番几只田园风味鸡翼,味道清新,再次醒胃。除咗以上推介嘅几款鸡翼,仲有纽奥良香粉 鸡翼、黑椒柠檬鸡翼、死

泰式甜辣酱鸡翼

中式海鲜酱鸡翼

水牛城酱鸡翼

咖啡烧烤酱鸡翼

田园风味鸡翼

除咗以上推介嘅几款鸡翼,仲有纽奥良香粉 鸡翼、黑椒柠檬鸡翼、死神酱鸡翼、加州风情鸡翼、蒙古烧烤鸡翼等。
2025-01-23