2017-03-02 1443 浏览
有野讲。。。。开头睇评论好差😒😒😒淆底架不过听fd讲五差&早割好抵食就同班fd去左盛八火锅放题下不过我地五系牛肉爱好者。所以我地就拣左个$128既进口牛肉原来听啲职员讲解呢个价钱包括埋🐖肉and🐔肉另外刺身原来要每位加30蚊鸡。我地加咗🍣计翻都可以食翻够本🤤🤤话说限时125分钟架狗冲mode😱😱😱入面有劲多选择😱😱😱好多丸好多菜好多野饮开始进击猪肉,刺身,菜菜丸丸🐖🐖🐖音乐有d闷。皆因听到有重复😏环境装修都👌🏻不过冷气细左小小😅好烟雾弥漫!浪漫左小小😅😪😪😪刺身要排队拎。我懒姐虽然要排队,但起码新鲜切👩🏼‍🍳ok既到左尾声💋主角当然系甜品雪糕都食左两杯。第二杯就整得靓d。自己整算系甘啦😜技术好我地食足125分钟真系五讲得笑。好X饱!!!!!!!!到最后一刻我仲食紧雪糕🍧其间有个职员话其实我地已经迟左交枱。仲以为可以继续坐添😪sorrysorry,食到无留意个时限果个职员叫我地交枱都唔该同多谢哂❣态度几好👍🏻👍🏻食早割又平又五洗等位排队!正我地食5点。走果阵7点几啰😏食饱饱去行街走果阵见到门口企满哂人最后总括一句环境气氛不错上菜服务效率不差抵i will be back
有野讲。。。。

话说限时125分钟架
狗冲mode
😱😱😱入面有劲多选择😱😱😱
好多丸好多菜好多野饮
开始进击猪肉,刺身,菜菜丸丸🐖🐖🐖
音乐有d闷。皆因听到有重复😏
环境装修都👌🏻不过冷气细左小小😅好烟雾弥漫!浪漫左小小😅

😪😪😪刺身要排队拎。我懒姐

虽然要排队,但起码新鲜切👩🏼‍🍳ok既

到左尾声💋主角当然系甜品
雪糕都食左两杯。第二杯就整得靓d。自己整算系甘啦😜技术好

我地食足125分钟
真系五讲得笑。好X饱!!!!!!!!
到最后一刻我仲食紧雪糕🍧

果个职员叫我地交枱都唔该同多谢哂❣态度几好👍🏻👍🏻

食早割又平又五洗等位排队!

我地食5点。走果阵7点几啰😏食饱饱去行街

走果阵见到门口企满哂人