2022-07-25 203 浏览
餐厅内有好多打卡位,几有趣。仲有免费寄明信片,好有心思。场内环境舒服,卡位座位都够阔落,自助区摆位同食物分隔空间够大,就算人多都唔逼。饮品种类多,冷泡茶类比较少,得白桃乌龙、桂花乌龙同茉莉花茶,白桃乌龙同茉莉花茶都唔错,桂花乌龙有啲苦涩。热荤种类多,味道中规中矩,但炸物地瓜球好好食🤤🤤。冷盘小食类要赞👍🏻,够多种类之余,手拍青瓜同埋云耳好食🤤,唔经唔觉都食咗好多碟,小小建议可以大碟啲。我地拣咁麻辣同药膳鸡汤底,汤底味道还好,都系一般台式火锅例牌。牛肉我地拣咗最贵𠮶款,好彩与价钱相符,真系同另外2款牛肉类有明显分别,靓好多好食好多,切割方面都偏薄易熟。上菜非常快,基本一落单即到咁滞,系海鲜类要等耐啲。但海鲜好新鲜,啲虾有成手掌咁大只,肉质又弹牙,有惊喜。至于服务方面,招呼我地既同事都好有礼貌,带位个阵有提我可以寄明信卡同介绍汤底,坐低时啲朋友话唔够冷气,同事听到即刻帮我地加大个冷气,隔咗一阵仲俾人头数既风扇仔俾我地用,不过无电用唔到😂😂😂。收碟速度都算快,最后走时都无催我地走。整体嚟讲都好满意既,都对得住个价钱,如果时间可以食耐啲会更perfect。都会想再嚟食多次,到时都希望质素保持到
整体嚟讲都好满意既,都对得住个价钱,如果时间可以食耐啲会更perfect。都会想再嚟食多次,到时都希望质素保持到或提升得更好。
2022-07-23
  • 地瓜球