2024-02-05 71 浏览
约食晏当然早小小好啦!约左十二点真系啱,十二点九开始,餐厅就满座了。我地到既时候两位就俾二人枱。后来二人枱满左,就两位都可以坐四人枱,而唔需要搭枱。食物上枱有点慢!有可能人手不足!朋友既鳗鱼饭到左成十分钟我既刺身餐先到!好彩等我既朋友打开盒既一刻都见到烟漂出黎,(仲暖)$280 既刺身餐,本人觉得非常抵食。虽然平时见既海胆无咁深色,但无苦味,全鲜甜,有全虾、整只鲍鱼!吞拿鱼佢轻轻烧过,但有筋麻麻地。带子唔系好甜。虽一唔明白既系,饭果方面,其实小小既酸味仲好食,唔明白点解要加饭素,味道太浓影响晒。餐厅供应茶或水,茶方面比较淡!而且都系人手唔够,加水方面差小小。午市只有餐牌后面既追加小食。墙上面写住果d 无供应(串烧,要晚市先有!甜品方面就无问喇)而朋友既鳗鱼布满左饭盒,望落去都几厚身。野食方面本人觉得五分环境方面,枱与枱之面窄左小小价钱吸引
约食晏当然早小小好啦!

午市刺身餐

而朋友既鳗鱼布满左饭盒,望落去都几厚身。

野食方面本人觉得五分
环境方面,枱与枱之面窄左小小
价钱吸引
2024-02-05