餐厅: SUL JIB 술집
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-08-27 4485 浏览
同朋友去时代广场睇戏😍隔离就有这一间餐厅地点非常方便,靓靓韩式装修🥰加上一直好钟意食韩国野既我地二话不说即刻拣左这一间餐厅啦🥰我地叫左个Dinner set 🫶🏻Date with korean set ,分别有前菜&小食&主菜🥰劲丰富前菜✐酱油带子配紫菜酱油带子劲大只 好新鲜 啖啖肉阿✐酱油虾虾身劲弹牙 酱油味香而唔会过咸👍🏻赞小食✐海鲜煎葱饼劲多海鲜既煎饼😍真系劲多!!!上面大量既鱼干,贝类,鱿鱼,蚝b🦪好香好好食🤤海鲜味重✐韩式甜辣炸鸡炸鸡甜甜好味道 入面完全唔会干👍🏻✐首尔蒸饺蒸饺入面系泡菜泡菜味唔辣 岩岩好😍主菜✐首尔牛肉锅牛肉锅既肉量好多🤣牛肉淋身有肉味侧边既茹类吸晒d牛汁 超正🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻😍成个锅清晒✐韩国辣酱五花肉有配埋菜 可以包五花肉五花肉肥瘦平均😚完全唔会过辣香味令五花肉更野味Drink🫶🏻✐THE NIGHT BEGINS✐LAVENDER SEOUL 127
同朋友去时代广场睇戏😍隔离就有这一间餐厅
地点非常方便,靓靓韩式装修🥰加上一直好钟意食韩国野既我地
二话不说即刻拣左这一间餐厅啦🥰

前菜
✐酱油带子配紫菜
酱油带子劲大只 好新鲜 啖啖肉阿
✐酱油虾
虾身劲弹牙 酱油味香而唔会过咸👍🏻赞

小食
✐海鲜煎葱饼
劲多海鲜既煎饼😍真系劲多!!!
上面大量既鱼干,贝类,鱿鱼,蚝b🦪
好香好好食🤤海鲜味重

✐韩式甜辣炸鸡