2022-11-07 39 浏览
谦谦上完跳绳班话好肚饿近近地来到阿荔车仔面食返碗再返屋企啦!🔯 阿荔特浓沙嗲车仔沾面 ~ 选左赞岐乌冬加3个𩠌,分别系雪花肥牛, 辣沙嗲鱼蛋和鱼片头。 谦谦话沾拉面食得多,沾车仔乌冬好得意,仲要系港式味的沙嗲够香浓,乌冬挂汁力强,鱼蛋够辣。🔯 冲绳黑糖猪手麻辣捞面 ~ 我选左手工拉面贪佢面质弹牙, 个猪手唔好睇佢细细件分量几多下, 炆到入哂味,满满骨胶原 ,爱麻辣人士呢碗绝对系好选择,够麻够辣好刺激。🔯 黑松露酱炸单骨鸡翼 ~ 单骨真系好方便,鸡翼炸到脆卜卜,黑松露酱同炸物不嬲都好夹。🔯 惹味沙嗲三宝 ~ 有牛柏叶,猪皮和鱿鱼上层会加沙嗲酱。但我建议倒哂入沾面到仲正。