2023-10-03 37 浏览
小编喜欢动物,所以会定期去pet cafe 被治愈下。呢间旺角猫cafe 无收入场费,以点餐代替。由于座位有限,记得订座。入场先消毒双手,再套上鞋套,之后就等主子竉幸呢度有超过四十只猫猫,佢地会系房间休息,抖足精神先轮流出场。猫猫唔怕生,兼且活力充沛,只要出动布条棒棒,就可以引嚟猫猫注意,尤其一只只有4个月大嘅猫BB,非常活跃,真系小编挥棒都挥到手攰,不过成功被猫猫包围,感觉真系好幸福💕。除咗猫猫吸引,呢度嘅食物亦都唔错,套餐包括餐汤/沙律,以及饮品。🔅双层芝士安格斯牛肉汉堡配炸薯角 $158两层嘅安格斯牛肉扒,入口肉汁保持,啖啖肉,再配上炸薯角,咁就唔驶另点薯条🔅青口龙虾汁忌廉长通粉 $118汁酱带甜,又香浓,长通粉挂汁之余,重可以hold住龙虾汁系入面🔅炸鱼柳手指 $58金黄外貌,入面鱼肉仍然软嫩

🔅双层芝士安格斯牛肉汉堡配炸薯角 $158

🔅青口龙虾汁忌廉长通粉 $118

🔅炸鱼柳手指 $58
金黄外貌,入面鱼肉仍然软嫩