2017-12-29 451 浏览
小妹去过几间猫猫cafe, 耐吾耐放假去同猫咪玩下,真系好减压😍 铜锣湾都有几间猫猫cafe , 今次我同朋友去左喵星球。.呢间猫猫cafe 好少人,吾似之前去过旺角既某啲猫cafe咁多人,吾洗同人迫,中意坐边都得😂👍🏼 重点系有好多好多只猫咪!好多只都又靓又可爱😍(我的心快要溶化了哈).店子有好多给猫咪跳黎跳去既设施,可以见到猫咪大展身手敏捷、灵活既一面😁 环境都算干净整洁👍🏼每位入场费系$108,包一杯饮品,可以逗留两小时。我同朋友当然有爱护猫咪既情况下,摸摸猫咪同埋拍照啦☺️ 拍左好多猫咪活泼、可爱同懒洋洋既一面😆饮品都有吾少选择呀👍🏼我地拣左石榴茶同蜜桃姜茶,比想像中好饮😋大家都知道好多时猫咪都好cool🙈 所以我地买左店子提供既零食喂佢地, $5 一包。猫咪即刻主动埋身😌 不过系好开心既,可以增加同佢地既互动,又可以再亲近猫咪,同佢地自拍✌🏻.离开店子果阵,店主有主动问我地要吾要清一清衣上既猫毛,同埋同我地讲可以拎猫咪明信片☺️ 不过好彩衣上猫毛吾多觉有,吾洗清。店员同店主都几亲切,环境舒适,猫咪既数量又多,有时间要再黎探一探呢班猫咪💕

每位入场费系$108,包一杯饮品,可以逗留两小时。

饮品都有吾少选择呀👍🏼

我地拣左石榴茶同蜜桃姜茶,比想像中好饮😋