2015-07-17 846 浏览
作为猫奴,又系北角做野,见到北角开猫cafe就梗系要去试下啦!上次去既时候系星期一,原来佢地星期一系放假既,摸左一次门钉之后呢日终于都上到去玩啦!佢地系计入场第一个钟六十钟包一杯廿五蚊以下既野饮既,(入场需要除鞋)至于我同朋友就加十五蚊叫左两杯特饮,佢地既特饮好特别,杯杯个名都同动漫有关。系玩之前店员会详细讲一次入场玩既规则,有少少似日本猫cafe架。另外我地仲叫左一份朱古力心太软(佢地店员极力推介,可惜挂住食唔记得影相),结果真系好流心好好味,呢个我打十分XD佢地仲有好多漫画睇,有我至爱既ONEPIECE TIM,不过挂住同猫猫玩完全无时间睇下次会再黎,食物环境质数都算系平衡既一间猫CAFE

下次会再黎,食物环境质数都算系平衡既一间猫CAFE
2015-07-14
  • 朱古力心太软