2022-07-15
街坊系列 – 猫之茶房 💛唔知大家对宠物义工有咩睇法呢🫢小编最近系连登睇到个领养CASE😅睇到呆左😵300几呎被指太细不适合小编无资格去讲咩🧐大家又觉得点呢------------------------------环境:小编都几钟意去猫CAFÉ😻最近又揾到一间位于尖沙咀站附近既楼上铺😼地点非常方便易揾一入去先会有个换鞋区😸唔好整污糟猫咪既地方入到去系完全无任何既异味😻亦无发现四围猫毛见到既系一只又一只既猫星人系度晒太阳训觉😺每一只都非常可爱😽但得唔得到宠幸就要讲缘分------------------------------食物: CAFÉ 暂时无提供食物😂只有简单饮品所以今次暂时唔为食物用评分🤓只简单评论但小编觉得性价比系比一般CAFÉ都高既👍🏻👍🏻青柠梳打 ($10) 🍹甜度同冰量都可以自由调配😍诚意加分味道正常,甜度接受🍋可以多块柠檬就完美韩国蜂蜜生姜茶 ($8) 🫖可以拣冻饮或热饮😜热饮唔会太热即时饮都唔会辣亲😆味道正常够养生------------------------------服务: 店员好主动上前介绍换拖鞋同消毒过程💁🏻♀️同时都会详细介绍埋收费同埋入埸既玩猫规矩🙇
唔知大家对宠物义工有咩睇法呢🫢
所以今次暂时唔为食物用评分🤓只简单评论
但小编觉得性价比系比一般CAFÉ都高既👍🏻👍🏻
青柠梳打 ($10) 🍹
甜度同冰量都可以自由调配😍诚意加分
味道正常,甜度接受🍋可以多块柠檬就完美
韩国蜂蜜生姜茶 ($8) 🫖
可以拣冻饮或热饮😜热饮唔会太热