餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2017-02-14 306 浏览
情人节谂住过黎食个米线,点知就食到谷鬼气落单嘅时候已经逐样慢慢咁讲比个侍应听,点知佢都可以系咁听错,仲要落紧嘅时候系到发梦,都唔知系米唔想做呢份工我同女朋友叫左个猪耳,谂住40蚊都叫ok嘅价钱啦,点知出到黎就得4片薄到离谱嘅猪耳,谂住问佢地系米转左做法而我唔知,点知佢就反问一句“你第一次黎食丫?”。就算点都好,我都谂唔到有咩理由可以咁样同个客人讲野啰。最后,一个系到做左4,5年嘅侍应(我女朋友由细系呢间食到大,应得佢)都可以话不嬲都系咁出比客,咁我都无话可说。如果唔系我女朋友中意,我点都唔会再帮衬呢间铺
情人节谂住过黎食个米线,点知就食到谷鬼气

2017-02-14
$60 (宵夜)