2022-10-13 623 浏览
早排来过呢度食晏,当时都几多人,爆晒场,要等位~食物就正正常常,但佢杯🍌香蕉奶昔几好饮😚今日咁o岩又系附近,就来试下佢个tea了~去到餐厅系五点三左右,餐厅六点关门~成个场都好空,坐得好舒服😂三点三下午茶时段有专属餐牌,唔o岩食都可以叫返大餐牌个D~但自己感觉下午茶餐牌D野比较一般,唔系好吸引🤦‍♀️最后谂左一轮,叫左🐟吉列鱼柳配黑松露薯条、🍌营养香蕉奶昔~🐟吉列鱼柳配黑松露薯条、🍌营养香蕉奶昔 ($56 + $19)个吉列鱼柳薯条真系即叫即炸,因为都等左一阵先上枱😂同埋食落真系好脆好热😂🐟吉列鱼柳几大块,上枱见到真系有D意外😆炸得好脆,炸粉几薄👍不过如果鱼柳可以厚身少少就好啦~🍟薯条系曲薯条,同样热辣辣,又够脆👍🍄黑松露酱,微微黑松露味,唔会好浓~不过酱比得唔系好够,唔可以点完鱼柳再点薯条😢🍌营养香蕉奶昔,正价 $38,但跟餐半价,加 $19杯奶昔好满,斟满成个杯😍好香嘅香蕉味😝不过话明🍹奶昔,应该系好幼滑~但今次staff打得唔够耐,所以好多碎冰🤷‍♀️食饱埋单 $75,但因为上次食过有coupon减5蚊,最后实收 $70~🍔食物整体系几高质~💁‍♀️服务就正正常常咁~但 $75食一个下
早排来过呢度食晏,当时都几多人,爆晒场,要等位~
食物就正正常常,但佢杯🍌香蕉奶昔几好饮😚
今日咁o岩又系附近,就来试下佢个tea了~
去到餐厅系五点三左右,餐厅六点关门~
成个场都好空,坐得好舒服😂
三点三下午茶时段有专属餐牌,
唔o岩食都可以叫返大餐牌个D~
但自己感觉下午茶餐牌D野比较一般,唔系好吸引🤦‍♀️
最后谂左一轮,叫左🐟吉列鱼柳配黑松露薯条、🍌营养香蕉奶昔~
个吉列鱼柳薯条真系即叫即炸,因为都等左一阵先上枱😂
同埋食落真系好脆好热😂

🐟吉列鱼柳几大块,上枱见到真系有D意外😆
炸得好脆,炸粉几薄👍
不过如果鱼柳可以厚身少少就好啦~

🍟薯条系曲薯条,同样热辣辣,又够脆👍

🍄黑松露酱,微微黑松露味,唔会好浓~
不过酱比得唔系好够,唔可以点完鱼柳再点薯条😢

🍌营养香蕉奶昔,正价 $38,但跟餐半价,加 $19
杯奶昔好满,斟满成个杯😍
好香嘅香蕉味😝
不过话明🍹奶昔,应该系好幼滑~
但今次staff打得唔够耐,所以好多碎冰🤷‍♀️
吉列鱼柳配黑松露薯条、营养香蕉奶昔
🍔食物整体系几高质~
💁‍♀️服务就正正常常咁~
但 $75食一个下午茶,我就唔系几接受到啦😐
除非偶然想放纵一下,都仲可以嘅😝
2022-10-12
用餐优惠