2020-12-05 1963 浏览
上个月同friend一齐去呢间食晚饭。因为有个friend话呢间野啲质素好好,但系我哋得出嘅结论系无论食物或者服务态度都完全唔值呢个价钱啰🤷🏽‍♀️首先系我见到Menu有Burrata,落单嘅时候,个waiter又话冇,咁basic嘅appetizer都无,真系令人好失望。跟住我哋嗌左一个大嘅mussels。点知嚟咗个regular,仲要漏咗块包🤦🏽‍♀️啲mussels仲要有四只系唔熟嘅🙄另外我哋都有嗌左一份三文鱼,点知竟然系白菜做伴碟,好惊吓😰个味道当然唔好食啦,好奇怪...我哋一边食,个waiter就一边系咁chur我哋order多啲酒...本身我哋𠮶啲都未饮完,个waiter就系咁倒酒樽入边啲红酒落我哋个酒杯度😡真系好冇礼貌啰😡😡叫咗佢唔好再倒,都唔理我哋,好离谱!!最后埋单,送张coupon俾我哋去餐厅𠮶间grocery买嘢;点知系即日到期🙄🙄夜晚食完都走啦,有个friend住附近都用唔着,真系唔知咩logic🤷🏽‍♀️成个dining experience都好差啊,有种贴钱买难受嘅感觉😩😩😩
2020-10-24