🐈:听到忌廉乌冬呢个名已经觉得好得意,但无特登search系咩样(因为唔系我book🙈),谂住都系平时食个啲吉列牛。点知个卖相原来系咁特别!好有新鲜感😍!———————————————🌟蒜片牛舌芯 $𝟻𝟾够大块又唔会太厚,都几香,最正系好多有一大块一大块既炸蒜片😍,系我至爱❤️,好夹牛舌👍🏻👍🏻。𓂀推介度:7.5/10_🔻2人ᔕᗴT $𝟸𝟺𝟼🔻🌟吉列牛定食 牛味好香,啲肉红卜卜好新鲜好嫩滑,个炸皮整得又薄又脆🤩,可以自己控制佢几成熟真系好开心好好玩🥰。可以点酸忌廉同芥末,我就钟意点个酸忌廉,只味好夹!🤤𓂀推介度:8/10_🌟咖喱忌廉乌冬(小辣) 超惊喜🤩🤩!完全无谂过个卖相会系咁,差啲以为成碗都系忌廉🤣,一开始因为忌廉完全覆盖着成个碗面,所以一啲都闻唔到咖喱味,点知一整开白色既忌廉面,就即刻劲大浸咖喱香扑鼻😍。乌冬挂汁,个汤好滑,巧巧味啊🤤💕!𓂀推介度:9.5/10_🌟𝚁𝚘𝚜𝚎 𝙶𝚊𝚛𝚍𝚎𝚗 & 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙿𝚞𝚗𝚌𝚑2杯都好fresh‼️睇相以为无咩特别,估唔到都几好味!个人认为Passion Punch偏酸,但因为我本身怕酸,所以都系比较钟意Rose个款饮品👍🏻。𓂀推介度:𝟽/10

———————————————
蒜片牛舌芯

🌟蒜片牛舌芯 $𝟻𝟾
𓂀推介度:7.5/10

🔻2人ᔕᗴT $𝟸𝟺𝟼🔻

🌟吉列牛定食
𓂀推介度:8/10

忌廉咖喱乌冬

🌟咖喱忌廉乌冬(小辣)
𓂀推介度:9.5/10

🌟𝚁𝚘𝚜𝚎 𝙶𝚊𝚛𝚍𝚎𝚗 & 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙿𝚞𝚗𝚌𝚑