事缘同男朋友好想打边炉,于是上网见到呢间🤡相马🤡,好似好吸引,所以就去试吓。🙌🏻暖羊羊海鲜火锅放题🙌🏻任食海鲜同火锅配料,仲有花胶汤、羊腩煲同埋蒸海鲜,仲有好多小食选择,饱到想呕😹任食惹味羊腩煲:羊腩炖得软嫩入味,汤汁浓郁香浓。炸物:今次要同大家讲吓几款我最钟意嘅炸物,首先,炸蟹籽丸口感弹牙,蟹籽鲜甜🦀,外皮香脆,真系唔得输嘅味道!而炸午餐肉就劲夹饭😋,呢只够晒咸香,仲有肉汁,外层炸到金黄色,超过瘾。至于炸虾多士,🍤 虾肉爽滑,多士吸晒啲虾汤同埋油,味道重,好满足。炸吉列虾实系脆口爽口,虾肉咬落去,仲有啖啖虾肉味🤤。又有炸米网虾春卷,入面既虾肉超级鲜嫩,配合炸得啱啱好嘅米网,又香、又酥脆。炸牛丸🥩就一啖一嚿嘅肉味,牛肉嫩滑,炸过之后外皮加咗分,令佢更加惹味。最后一款,炸甜番薯仔🍠,够甜,软熟,外壳金黄松脆,入面甜番薯香软,呢啲我最钟意嘅。总之,以上呢啲炸物都系我嘅心水推介,成日食都唔会闷👍。单骨鸡翼:炸得酥脆,肉质鲜嫩多汁。蒸海鲜:包左扇贝、沙白、虾、鲍鱼、鱼同贵妃蚌,以蒸煮方式呈现,保留左食材嘅鲜美原味。任食肉类海鲜火锅:可以拣广岛蚝、海虾、带子、青口、东风螺、蟹柳、沙白蚬、灰蚬同水

🙌🏻暖羊羊海鲜火锅放题🙌🏻
任食惹味羊腩煲:羊腩炖得软嫩入味,汤汁浓郁香浓。

单骨鸡翼:炸得酥脆,肉质鲜嫩多汁。

任食肉类海鲜火锅:可以拣广岛蚝、海虾、带子、青口、东风螺、蟹柳、沙白蚬、灰蚬同水鱿,都保持左高品质同鲜嫩口感。唔够饱都仲有面食,另外有粟米芯同千岛酱丸等等。