2023-03-26 115 浏览
寻日满怀欢喜番去食第二次,因为好挂住佢个沙律Bar同海南鸡。唔系因为味道而返去(虽然都好食),而系因为觉得佢个套餐非常之抵食。但呢啲已经系以前嘅事了…寻日一到餐厅坐低,叫咗一个488嘅套餐。我同女朋友嗌咗一个牛肝菌忌廉意大利饭,再加钱50蚊!叫咗一个慢煮猪肋骨。先讲个慢煮猪肋骨。首先好细旧同埋佢讲话系慢煮,但系柴到傻。到个牛肝菌忌廉意大利饭,真系摆唔落口!个饭无味之余,仲要成口忌廉嘅油腻感同埋牛肝菌嘅腥臭味。人生第一次冇食晒一碟食物,而本人系一位乜都摆入口嘅人。沙律吧也不如以前。本身一开始每人$300都唔太expect有啲咩惊喜,但系沙律bar种类少咗好多,已经冇以前咁吸引。总结唔会再嚟呢一间餐厅亦都唔会推荐任何人去食!我和女朋友都非常失望亦极之愤怒以$600价钱去食今餐🥲

先讲个慢煮猪肋骨。首先好细旧同埋佢讲话系慢煮,但系柴到傻。

2023-03-25