2022-10-24 1128 浏览
一直都系呢度老顾客,好耐之前就好钟意呢间,百几蚊又有得食放题真系抵质素方面,我今次都系食番最爱既特上牛肉,汤式拣番猪骨同寿喜烧(我心中既必胜组合),质素一直都keep到,不过不失,唯一要讲既系留意到配料好似少咗几款同以前唔同既系以前加汤系用枱面既壶加水(我记得以前店员话系木鱼汤?之类)而家系会有三款汤放系出而面自助加汤,我早几日去仲多咗块板放喺隔离建议你边款加咩汤,等啲客唔使谂,又几贴心㖞👍🏻至于服务方面,我睇过呢度啲comment仲以为呢度啲服务变得差咗,我有次星期三中午时间黎,12点几已经爆哂😿几惊冇位🥲见到得两位店员系度忙前忙后,企系出面等佢地黎带位,全程都好有礼貌请我等等,上上个星期日黎既时候店员好似多左啲,不过又系撞岩好多人排队😮‍💨(倒霉体质)一直由排队到坐低都服侍好周到,仲会间唔时走黎问要唔要加肉,基本上都见佢地好忙咁行黎行去,叫埋单都会提早叫定俾啲时间佢地准备叫佢地唔使急,有时夜晚收工先过黎食,佢地都好nice咁提醒番截单时间要拎定食物,以我眼见既话我黎果几日店员又少又好似撞岩比较忙,服务又真系唔算差,只系可能佢地忙过头冇乜笑容又真既。以我自己黎讲,我觉得呢间我以后都系

以我自己黎讲,我觉得呢间我以后都系会keep住黎食,价钱唔算太贵,同而家店家都好似放松咗冇再成日够钟就催人离场,可以再坐多几分钟,所以我觉得都仲系抵食,希望下次黎唔好再系咁忙惊冇位食😂
  • 特上牛肉