2019-02-18 412 浏览
知道呢间千両就快执,于是打算过来最后一游。这里环境寛敞,座位舒适,而且位置方便,午餐选择亦非常多,现在因为整个商场装修而关门大吉,真系好可惜。我点了个百両定食($82),朋友则点了个千両特上刺身丼定食 ($128)。百両定食: 我见个餐包左好多野,于是点左呢个。个乌冬好弹牙,天妇罗水准亦合格。不过寿司就麻麻地,块刺身好似未解完冻,仲有点硬,味道亦好淡。千両特上刺身丼定食:  可能呢个餐都贵多几十蚊,所以刺身水准明显比百両定食要好,每款都挺好食,尤其系只虾。而入面个小带子,size虽小,还是挺有咸香味。埋单时佢仲送左张coupon俾我下次在另外两家尖咀的千両用,真系唔送唔知原来咁近都仲有多两间千両呢。