2022-11-03 56 浏览
成日经开耀华街都会睇到呢幢商厦楼下都会排左好多人😵‍💫之前一直都有朋友讲开呢间餐厅装潢都有点特式,加上系我爱既pop art feel 咁就决定试下今晚一行四人,Order 左以下菜式😁🔅法式龙虾汤🔅蒜蓉包🔅小食拼盘🔅鸡翼多重奏🔅孖宝Pizza (任选2款口味)🔅烧汁鸡扒麻酱捞冷面 🔅忌廉松露野菌饭 🔅比利时窝夫🔅香蕉赌船🔅黑牛🔅秘密花园水果茶真心想特别一赞个 烧汁鸡扒麻酱捞冷面,真系同平时的有分别,面质系拣选左意大利粉,口感唔会好软,反而弹口🍝另外Pizza 孖宝都好薄身,好岩我地呢啲爱食薄批既人😆仲要个边脆卜卜,好香,又唔怕食得好饱,其实讲完好矛盾,不过又真系好香口,仲要可选两种味道,真系一个批满足哂四人口味🤩鸡翼多重奏,因为唔太食到辣就叫左柚子,玫瑰,水牛城味,都系个句 一款三味,又系岩哂贪心既我🤪 因为可以样样都试到,玫瑰味好特别,好少食得到其实整间餐厅装潢都好新颖,好岩打卡同庆祝,不过因为幢大厦太多食肆,楼下架lift就比较多人少少,千其唔好吓亲🫣埋单食咁多野都系每人二百零,仲坐左两小时吹水,静静地friend 聚下,算系咁啦

今晚一行四人,Order 左以下菜式😁
🔅法式龙虾汤
🔅蒜蓉包
🔅小食拼盘
🔅鸡翼多重奏
🔅孖宝Pizza (任选2款口味)
🔅烧汁鸡扒麻酱捞冷面
🔅忌廉松露野菌饭