餐厅: ULURU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
近排好多人都推介嘅湾仔二次元人气打卡餐厅ULURU,全间餐厅都系走手绘风路线真系充满艺术气息😍仲要每个角落都系打卡位啱晒钟意四围打卡嘅我地❤️ULURU唔只环境靓,食物质素都好高😍我地当晚叫咗✨京式烤鸭薄饼薄底pizza配甜酱青瓜烤鸭等食材面头有层芝士估唔到烤鸭同pizza可以咁match食落层次感丰富✨烤焗美国猪鞍扒配苹果蓉,焗薯等伴菜猪鞍扒虽然厚身但都好腍好juicy👍🏻点埋苹果蓉一齐食减轻油腻感✨炸香脆粗直薯条配黑松露酱薯条炸得金黄香脆黑松露&黑松露酱分开上开头以为净系跟黑松露酱,点知原来仲跟埋黑松露😍份量仲要劲多😋😋😋✨蜜味沙爹酱鸡肉串烧鸡肉串烧肉质软嫩配上沙爹酱更惹味✨梦-森の家 外型系粒🍄好特别上层系士多啤梨乳酪下层包住士多啤梨果蓉整体食落酸酸甜甜✨ULURU二次元立体梦幻蛋糕蛋糕松软,夹层配士多啤梨果酱D cream奶油味好重😍✨ULURU Rose Tea系呢度嘅signature tea,个样好打卡able饮落玫瑰味道香甜,仲有淡淡士多啤梨味✨Lychee & Rose Soda荔枝味好出,配合埋梳打感觉好清新#uluru#湾仔餐厅#二次元#打卡餐厅#湾仔美食#湾仔好去

我地当晚叫咗

估唔到烤鸭同pizza可以咁match
食落层次感丰富
烤焗美国猪鞍扒

✨烤焗美国猪鞍扒
配苹果蓉,焗薯等伴菜
猪鞍扒虽然厚身但都好腍好juicy👍🏻

上层系士多啤梨乳酪
下层包住士多啤梨果蓉
整体食落酸酸甜甜

✨ULURU二次元立体梦幻蛋糕
蛋糕松软,夹层配士多啤梨果酱
D cream奶油味好重😍

✨ULURU Rose Tea
系呢度嘅signature tea,个样好打卡able
饮落玫瑰味道香甜,仲有淡淡士多啤梨味
Lychee & Rose Soda

✨Lychee & Rose Soda
荔枝味好出,配合埋梳打感觉好清新

#uluru#湾仔餐厅#二次元#打卡餐厅#湾仔美食#湾仔好去处
2024-04-03
京式烤鸭薄饼