好耐都冇出街 #打边炉啦 可以周围食嘢呀 新年期间 有啲打边炉就暖笠笠啦 好耐都冇食过呢种任食嘅 #火锅放题 真系物超所值 饮品种类多 雪糕任食 #任饮 肉类都有好多款拣 一次过食晒想食嘅嘢 呢度位置宽敞有卡位 坐低之后呢好快就上咗个 #至尊重庆鸡煲 啦 啲鸡肉好浓味 好嫩滑 加咗佢个汁酱真系好惹味 今次有少少辣 食完鸡煲之后加咗汤就开始打边炉啦 先嚟嘅梗系肩胛肉眼 同埋雪花肥牛啦 啖啖肉 放落汤度煮滚十秒 秒就食得 加埋 蒜蓉豉油 嘅酱料 好味道 如果唔落食原味一样好味 呢个B餐系任食肥牛同埋广岛蚝嘅 广岛蚝 浓味浓郁 可以食个够本 其他肉类丸类蔬菜都好足够我最钟意嘅系海胆丸 爆浆啦 肠仔呀鱼蛋等等 脆玩骨腩 都好鲜甜边打边炉边饮住啤酒呀可乐冻饮 都几爽呀 冬天打边炉暖笠笠 之后可以encall返几杯牛奶公司雪糕 作为一个甜蜜蜜嘅总结 呢度上菜速度快精准 座位都宽落宽阔 同朋友一大班嚟gathering啱晒
好耐都冇出街 #打边炉啦 可以周围食嘢呀

至尊重庆鸡煲