2023-06-05 649 浏览
早前嚟依度同男朋友庆祝生日之前喺ig见到广告 相片影到好吸引即刻save低咗留比特别日子食前菜开胃沙律及渍物 同蔬菜拼盘特登冇食晒前菜 留低咗啲蒜配住一阵啲牛嚟食😂惊太腻见到啲油脂分布都流晒口水🤤店员一路上菜 都会介绍各款牛嘅名称 位置同埋各款嘅特色 烧法 等等(但挂住食 记唔晒边款打边款sorry🤣)头几款有帮我地烧埋 仲会直接帮我地配搭埋蔬菜嚟食 好似食紧烧肉Omakase咁👍🏻考技巧嘅野 交比专业人士 避免浪费食物🙊每人可以拣个饭 类似牛角饭咁 配住啲牛嚟食我地一人拣一款店员烧到啲格纹劲靓😂每件都烧到 入口系刚刚好应淋嘅就淋 应爽口嘅爽口 亦有入口即溶嘅款款肉汁丰富 连埋蔬菜都冇一件系伏嘅店员特别提及依个系人手包里面包住好多京葱 比较浓味 几特别要放侧边烧 比啲耐性 好似烧成十几分钟😲依款油脂较少 所以唔洗烧 免得太靭直接上个热汤 将块肉浸到半生熟就食得次序真系好重要 前面食咗咁多款油脂重嘅之后食返个平和嘅 解一解腻 饮啖汤 舒服😌之后预备打大佬成餐最劲嘅和牛油脂最重嘅和牛唔洗食得多 一块都够晒 点埋个蛋汁令肉质更加滑 非常满意☺️所有牛肉嘅口感 牛味 油脂 全部累积加埋食到最后嘅
早前嚟依度同男朋友庆祝生日

九品烧肉盛合  厚切

见到啲油脂分布都流晒口水🤤
店员一路上菜 都会介绍各款牛嘅名称 位置
同埋各款嘅特色 烧法 等等
(但挂住食 记唔晒边款打边款sorry🤣)
考技巧嘅野 交比专业人士 避免浪费食物🙊

和牛味噌煮饭