2022-08-01 412 浏览
🍽 立鮨 (富达大厦) 📍地址: 旺角豉油街50号富达大厦地下1-2号舖💰只供参考💰人均$100-$200😋眼阔肚窄系列立鮨@旺角用app提早卜位有8折优惠卜左2个位 最后3个人食 原先以为得指定产品有折 谂住费事烦唔用优惠码服务员介绍果阵好好人 细心提我地系全单8折 实在令我又惊又喜 绝对加分👍🏻军舰同三文鱼手卷 块紫菜超级脆 必需比个荣誉大姆指👍🏻芥辣八爪鱼🐙 芥辣味唔会攻鼻 八爪鱼够大粒同新鲜食完第一round 追加左辣味带子军舰 啲带子多到就嚟爆出黎咁 上碟一刻抑压唔住内心嘅兴奋 忍唔住大声赞叹出嚟 唔小心吓亲上菜既师傅 依家谂反都有啲唔好意思😅食落口令我更加惊喜 估唔到啲辣汁同带子味系咁夹 原本饱饱地嘅我都忍唔住食晒两旧赤贝同埋带子寿司都好新鲜 赤贝好香柚子汁味同行者叫左个火炙带子比火烧一烧 啲带子好似大粒啲咁 果然格隔既饭系香啲😂北寄贝寿司 唔知系太饱食唔落定点 觉得好似冇乜味三文鱼寿司令我有啲意外 佢上面放左少少蒜蓉 够晒刺激味蕾 甜虾同埋赤虾寿司就麻麻哋好似唔系好新鲜咁小食类 都几出色马粪海胆豆腐海胆够新鲜 同埋豆腐好滑三文鱼子玉子烧玉子烧好香蛋味 不过不失 整体都算
🍽 立鮨 (富达大厦)
📍地址: 旺角豉油街50号富达大厦地下1-2号舖

💰只供参考