2024-05-29
餐厅超方便,落单自行扫扫QR code!☺️!首先我哋试咗个❣️烤羊西冷扒配芥末薯蓉❣️,羊扒一入口就觉得肉质嫩滑,配上滑溜溜嘅芥末薯蓉!可口,对味道要求高嘅朋友无得输☘️其次,个❣️香煎比目鱼柳配蜜糖芥茉薯仔❣️确实令人惊喜。煎至恰到好处嘅鱼柳加上蜜糖芥茉薯仔陪唔单止口感醒神,食落肚都十分满足。这个配搭真系正!🥳❣️肉桂苹果拿破仑❣️等你食完咁多西餐转番口味,每一啖都系苹果同肉桂 mixed 揾出嘅新滋味。这道甜品可谓必食 item呢😝!个甜点带出其他甜品无法比拟嘅独特,你一定要试吓😙!最后就拣咗碟❣️士多啤梨麻糬梳乎厘班戟配士多啤梨雪糕❣️。士多啤梨嘅味道浓厚,配搭上班戟,士多啤梨雪糕则衬托得士多啤梨麻糬梳乎厘班戟更突出!🔥食完「HeSheEat」,我感到满足咁满心欢喜,无论系环境、人员、菜式嘅质素以及价钱都使我嘅心得到畅快嘅满足!💖
❣️肉桂苹果拿破仑❣️等你食完咁多西餐转番口味,每一啖都系苹果同肉桂 mixed 揾出嘅新滋味。这道 甜品可谓必食 item呢😝!个甜点带出其他甜品无法比拟嘅独特,你一定要试吓😙!